Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Caves Hubert
T. Brandsmaplein 20
5342 EN OSS

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 9.00 - 18.00 uur
Wo: 9.00 - 18.00 uur
Do: 9.00 - 18.00 uur
Vr: 9.00 - 21.00 uur
Za: 09.00 - 18.00 uur
Zo: gesloten

Caves Hubert Zeegers úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Whistler Single Malt Irish Whiskey

Nieuw in ons assortiment: Whistler Single Malt Irish Whiskey

De Whistler is een nieuwe serie Ierse single malt whiskey's uit de onafhankelijke distilleerderij van Boann. Boann is een nieuwe distilleerderij en is gelegen in de Boyne Valley, in de buurt van de stad Drogheda in Ierland. De distilleerderij is gevestigd in een voormalige autoshowroom en is vernoemd naar de legendarische Keltische godin Boann, waarvan wordt gezegd dat zij in de vallei heeft geleefd.

Boann maakt deel uit van de Na Cuana Group van de familie Cooney. Daartoe behoren ook de Boyne Brouwerij (op dezelfde plaats als de distilleerderij) die een reeks van ambachtelijke bieren produceert, de Adams Cider Company, die cider met behulp van appels uit eigen boomgaarden van de familie produceert en Robert A. Vrolijk & Co. Ltd, de producenten van een aantal Ierse crème likeuren.

Klik hier voor ons assortiment!

Winnaar Gouden Medaille World Whisky Awards

"The Whistler Blue Note 7 jaar oud" heeft een prestigieuze gouden medaille behaald tijdens de World Whisky Awards in de categorie "Irish Single Malt tot 12 jaar".

De World Whisky Awards is een jaarlijks evenement waar meer dan 300 whisk(e)y’s vanuit de hele wereld strijden om de titel "De Beste Whisk(e)y".

Sally Anne Cooney van Boann Distillery

"We zijn verheugd om deze erkenning te krijgen voor “The Whistler Blue Note Whiskey” zo snel na de lancering in november 2016. Deze award plaatst ons direct in het rijtje met de beste whisk(e)y's uit de wereld".